Prutt om det är mascaran jag inte tål!

sensai-38-grader

Det ska sägas att de mystiska prickarna runt ögonen dök upp ungefär samtidigt som jag började använda en ny mascara: Sensai 38 grader. Mascara är tydligen en av de vanligaste produkter man reagerar med överkänslighet på. Detta eftersom de ofta innehåller nickel. Vet inte om det är fallet med Sensais 38 grader, men en annan tänkbar orsak till irritation skulle möjligen kunna vara det varma vattnet (38 grader) som behövs för att skölja bort mascaran. Huden mår, efter vad jag förstår inte särskilt bra av vare sig för varmt eller kallt vatten (och inte vattenånga heller för den delen). Oavsett vilket skulle det vara väldigt tråkigt om det är mascaran jag inte tål, eftersom jag äntligen tycker mig ha hittat en ny favorit. En mascara som snällt satt på plats hela långa dagen.

Kommentarer

Bild för Jeanette

Kanebo SENSAI 38 grader är ju dessutom långt ifrån naturlig. Har du testat någon av de naturliga/ekologiska alternativen som finns?

Hälsningar Jeanette/GoGreenMakeup

Sidor

Lägg till kommentar