Amning – bästa detoxen

/sitesbasta-detox-amma-amning-skonhetsblogg

Ditt barn ärver dina lagrade gifter med modersmjölken.

Nu så här mitt i sommaren är det många som känner för en detox. Jag blev påmind genom ett fint inlägg av Hanan på Body Bazar, som skrev om Ramadan och den fysiska och själsliga detox man genomgår då. Själv vill jag påminna om en av de mest effektiva detox man kan göra. Sorgligt nog att amma. När du ammar går de fettlösliga gifter som finns lagrade i din kropp rätt över i modersmjölken. Bantar man cirklar ju liksom fettet och gifterna bara runt i kroppen. Något jag blev upplyst om genom Stefan Jarls dokumentär "Underkastelsen" med Eva Röse. Har puffat för den tidigare, men det är bara för att den är så fruktansvärt bra. Här kommer en trailer och första delen (som är 45 min):

Och här första delen av själva dokumentären. Den är 45 min, så när du har tid..

Mer på tema detox:
Just nu genomför Greenpeace en undersökning – Detox Survey om "sustainable fashion". Gör gärna den!

Bild: Libero

Kommentarer

Bild för Hannah
Hannah,

Vilken otroligt intressant dokumentären.
Vet du vart jag kan hitta del 2? Fanns inte på Youtube vad jag kunde se.

På tal om amningen och gifter som går över till ens bebis genom modersmjölken kan jag inte annat än att hålla med dig.
Så sjukt sorgligt att dom ska få i sig gifter genom det som man trodde var det "renaste" som fanns, modersmjölk!

Sidor

Lägg till kommentar