Med posten idag: Aktiva ingredienser till pigmentblekande serum!

skinactives-grape-seed-licorice-extract-ferulic-acid-ascorbyl-palmitate

Fick min beställning av aktiva ingredienser från Skinactives idag, ett paket jag sett mycket fram emot! Grape Seed Proanthocyanidins - antioxidant som bland annat hämmar nedbrytandet av kollagen och stärker kapillärerna, Ferulic Acid – UV-skyddande antioxidant som även förstärker effekten av två andra antioxidanter: vitamin C och E. Licorice Extract – antiinflammatoriskt med pigmentblekande effekt. Ascorbyl Palmitate – oljelösligt Vitamin C, antioxidant med pigmentblekande effekt. Det här är några av ingredienserna jag ska använda i ett antioxidant/pigmentblekande serum. Återkommer mer om det! 

Tack Skinactives för spons av produkter! 

 

Kommentarer

Bild för Estelle

Spännande! :)
Ska nog beställa Magnesium ascorbyl phospate där i från, men undrar lite hur mycket frakt du fick betala och om det blir någon mer extraavgift?
Hur lång tid tar det att få hem dem?

Bild för Elisabeth

Blir spännande att se resultatet, fiffigt också att man själv kan beställa ingredienser!

Bild för Mitte
Mitte,

Ja, de har en hel del kul ingredienser! Nu fick jag ju spons på denna leverans, så jag vet inte riktigt vad frakten skulle vara, men jag gissar inte alltför blodig. Runt en hudralapp? Om man beställer lite fler grejer på en gång så tjänar man snabbt in det. Särskilt när man jämför med riktigt dyra serum (som man inte ens vet i vilka koncentrationer de tillsätter sina aktiva ingredienser).

Spännande om ni också beställer, i så fall måste ni berätta hur det går! :)

Sidor

Lägg till kommentar