Har du blemmig och känslig hud? Vill du hjäpa mig recensera rengöring och kräm från nya S5?

s5-calm-serum-balance-fluid-neutralise-cleanser

Spännande nyheter för känslig hud: S5 Calm Serum, S5 Balance Fluid och S5 Neautralise Cleanser

Har just fått hem ett par produkter för känslig hud av nya märket S5. Det som väcker mitt intresse är att produkterna inte bara är naturbaserade (till 99,25%), utan även innehåller en del spännande aktiva ämnen samtidigt som de är helt fria från allergener. Produkter för känslig hud tycker jag annars ofta är relativt enkla och utan några aktiva ämnen alls. Ska man ha naturbaserade produkter utan allergener får man ofta leta bland baby-produkterna. Serumet tror jag kommer passa min torra och känsliga hud perfekt, men rengöringen och krämen är tänkta för fet, blemmig och känslig hud. Så dessa två kan jag tyvärr inte testa själv. Men har du kanske lust att göra det åt mig? Mejla i så fall till . Märk mejlet med "Test av S5", så kan du få testa och sen skriva ett gästinlägg här på bloggen.

S5 kommer snart att säljas på Selected Skincare.

Kommentarer

Bild för Nova
Nova,

Låter intressant! Precis som du skriver har jag svårt att finna naturliga och allergivänliga produkter som samtidigt är anpassade efter min hy. Inget fel på barnprodukterna, men har man kommit upp i en viss ålder skadar det inte med lite mer aktiva ämnen ;)

Bild för Moa
Moa,

Spännande produkter och unika precis som säger. Ser fram emot kommande recension!

Bild för Moa
Moa,

*du

Bild för Mitte
Mitte,

Håller helt med dig Nova, har man som jag passerat 40-strecket så vill man gärna boosta huden lite ;)

Bild för Mitte
Mitte,

Tack Moa, lovar att återkomma med recension så fort jag kan. Och alla ni som är sugna på rengöring och kräm för känslig, fet och lite "blemmig" hud, mejla aom sagt så får ni prova och gästresencera dessa två produkter!

Sidor

Lägg till kommentar