Green Peoples Volumising Mascara – äntligen en eko mascara som sitter!

green-people-volumising-mascara-ekologisk

Har letat med ljus och lykta efter en eko-mascara som håller måttet, och äntligen hittat vad jag söker! Genom min tidigare intervju med make up artisten Linda Öhrström så fick jag upp ögonen för Green Peoples prisvinnande mascara. Jag har framför allt letat efter en mascara som inte rinner och smetar av sig. Ett vanligt problem jag har även med konventionella mascaror. Men Green Peoples Volumising Mascara sitter! Mina egna fransar är verkligen pyttiga, så fransar och volym-mascaror så jag har aldrig ens försökt få till någon jättevolym. Green Peoples Volumising Mascara bygger lite lagom utan att klumpa eller gegga för mycket. Lätt att lägga jämt och fint. Jag köpte mascaran genom Green Peoples egna webshop vilket dessutom fungerade utmärkt. Fick hem varan på några dagar.

+
Sitter mycket bra på. Ger fina fransar med lagom mycket mascara-look. Ingen jättevolym kanske, mer åt det naruliga hållet. Bra pris och smidigt att handla från egna webshopen. Helt ok pris 210 kr.

-
Svårt att hitta något som är direkt dåligt, skulle möjligen vara att den är lite svår att tvätta bort enbart med snäll ansiktsmjölk. Men det får man väl köpa? Kan samtidigt passa på att rekommendera Nvey Eco Forte Soothing Eye Make up Remover, med den går allt bort.

Betyg: 5/5

 

green-people-ekolgiskt-mascara-mitte

 

 

 

Kommentarer

Bild för Estelle

Alltid härligt när man hittar en fullträff! :)
Måste fråga hur du har det med känsliga ögon, svider mascaror och annat ofta i ögonen för dig?
Det är nämligen mitt stora problem gällande mascaror och annat som kommer i kontakt med ögonen.
Gillade ju Unes Green pride mascara, men efter ett kortare tag började den svida så hemskt i ögonen att jag gav bort den till min syrra (som så mycket annat jag inte tål...)

Bild för Mitte
Mitte,

Åh vad tråkigt att höra att du har problem med att mascarorna svider! Det har jag faktiskt inte själv problem med, så jag kan tyvärr inte säga om den här skulle svida på dig. Hoppas inte! Jag gillade Une Green mascara vad gäller finish och volym, men tyvärr ramlade den ner och la sig under ögongen på mig. :(

Tur för din syster att hon verkar vara lite tåligare då, så att hon kan få glädje av alla produkter istället för dig. :)

 

Bild för Dorte Nissen

Intressant! jag har samma problem med mascaror som lägger sig under ögonen på mig. Jag kan ju ta hem den då jag redan har en stor del av Green Peoples produkter i mitt sortiment. Bara en fråga - har mascaran någon doft?

Sidor

Lägg till kommentar