Bästa snyggköpet 2015: RMS Beauty – sacred, smile & lunar

rms-organic-cosmetics-lip2cheek-eye-polish-lip-shine

RMS Beauty: lip shine, lip2cheek och eye polish – tre ekologiska makeup-favoriter som jag inte klarar mig utan!

Mitt bästa beauty-köp 2015 är utan tvekan dessa tre underbara produkter från RMS Beauty: lip shine (sacred)lip2cheek (smile) och eye polish (lunar) inhandlade i Linda Öhrströms Organic Beauty shop. Jag älskar dom av flera skäl. Först och främst gör RMS Beauty helt ren och ekologiska makeup utan tveksamma kemikalier. Sen sitter de verkligen snyggt på. De är pigmentstarka men smälter ändå fint in i huden med smickrande nyanser och snygg lyster. På kinderna och ögonlocken sitter de så gott som en hel dag. Perfekta såväl till vardaglig snabbmake eller som del av en mer effektfull make. Att bara lägga lite eye polish (lunar) på ögonlocken ger ett omedelbart lyft. Likaså lip2cheek (smile) på kinder och läppar. Allt du behöver förutom dessa två är lite mascara, sen är du klar. På den övre bilden har jag lagt på lip shine (sacred) på läpparna, och på den undre lip2cheek (smile).  

Kommentarer

Bild för Malin/BilboBlueEyes
Malin/BilboBlueEyes,
Bild för Malin/BilboBlueEyes
Malin/BilboBlueEyes,
Bild för Malin/BilboBlueEyes
Malin/BilboBlueEyes,
Bild för Malin/BilboBlueEyes
Malin/BilboBlueEyes,
Bild för Malin/BilboBlueEyes
Malin/BilboBlueEyes,

Hej! Försökte kommentera igår, men fick bara felmeddelandet så tänkte jag skulle försöka idag igen och då ser jag att kommentarerna är registrerade, men man ser ingen text? Skumt?
Hursomhelst tänkte bara säga att det är kul att se dina favoriter och att jag nyligen beställde prover av RMS Lip2Cheek och blev väldigt förtjust i Demure! :-)

Bild för Mitte
Mitte,

Hej Malin, tusen tack för dina (9!) kommentarer. :)

Oj oj oj, tack för att du gjorde mig uppmärksam på denna bugg i bloggen,  måste jag försöka fixa på en gång!

Kul att du också gillar RMS lip2 Cheek! Demure har jag inte provat, men tack för tips, ska kolla in den nästa gång! 

Kram och ha det fint!

Bild för Isabel

Har själv aldrig testat något från RMS men vart galet sugen nu på deras nya master mixer! Jag gillar idén om multi-produkter, dock blir jag alltid lite nervös av att lägga krämig makeup på kinden :S Känns den inte/Sjunker den in något? Får alltid lipgloss-vibbar och vill ojärna känna att håret fastnar på kinden :D

Bild för Maria
Maria,

Hej! Snubblade in på din blogg då jag desperat letar efter någon i vuxen ålder som fått tandställning - och för det första - Vilken fin blogg! Här ska jag "hänga" mycket :).
Nu till en fråga! Såg att du fått fantastiska resultat med din tandställning! Verkligen värt det! Kan de flesta ha sådan "snabb-behandlande" ställning? Vet du? Och framförallt arbetar fortfarande Natalie? Var finner man henne? Åh, vore så fint att få svar. Tack igen!
Vänligen, Maria

Bild för Edyta
Edyta,

hej
jag läste att du hade six months smile tandställning. Hur mycket fick du betala för den? Nu efter ett tag skulle du rekomendera den till någon ? tack för svar.

Bild för Karolina
Karolina,

Underbara du!! Kan du inte skaffa instagram el facebook konto så man lättare kan följa dig? Just nu har jag din blogg som en tabb för att inte glömma bort dig :P

Kram och stort tack för allt arbete du lägger ner~
/Karolina

Sidor

Lägg till kommentar