Mineralpuder

Bästa mineralpudret! – Lily lolo mineral foundation spf 15

lolo-mineral-foundation-spf-15-puder-barely-buff

Snygg finish och snällt mot hyn

Det är många som har lovordat Lily Lolos mineralpuder och jag stämmer helt klart in i den kören. Eftersom min hy ibland både kan bli oren och torr av mineralpuder så har långtidstestat Lily Lolo (mineral foundation spf 15, Barely Buff) under fyra säsonger, vår, sommar, höst och nu då även vinter. Ibland dagligen och ibland med lite längre uppehåll. Och det funkar!

+
Min hy blir varken torr eller oren av pudret. Tycker det ger en mycket fin kosmetik, med precis lagom mycket skimmer. Egentligen skimrar det väl inte alls, snarare att det inte ger någon torr, pudrig look. Barely Buff är en bra nyans för mig, med en hudton som drar lite åt gult. Jag tyckte det var rätt lätt att välja färg eftersom det finns så många fina färgguider ute på nätet, dels på Lily Lolos egna sida (den bilden har jag även lagt upp här) samt på Beautyplanets sida.

-
Svårt att säga något direkt dålig. Måste i så fall bli en högst generell kommentar om puder, att det så klart liiite alltid kan klogga igen porerna något. I alla fall om man pluffar på mycket och varje dag. Var lätt på handen och håll upp ibland.

Betyg: 4/5

Du hittar Lily Lolos mineral foundation hos Beutyplanet, där det kostar 219 kr.

lily-lolo-mineral-foundation-spf-15-swatches

Högra delen av handen och den i blid vänstra delen av ansiktet har här ett tunt lager av Lily Lolo mineral foundation spf 15, Barely Buff. Märk väl att pudret har täckt över den röda färgen på kinden rätt så bra.

Här kan ni läsa fler recensioner av Lily Lolo: Hannah, Ingrid, Beleza, Malin

Tack Beautyplanet för spons av produkt!

lily-lolo-mineral-foundation-fargkarta

 

Subscribe to Mineralpuder