Prisvinnare

Ja tack! Prisvinnande eko-foundation från Vapour

vapour-atmoshpere-lumionous-foundation-115

Fantastisk eko-foundation från Vapour!

I höstas intervjuade jag den Londonbaserade makeupartisten Linda Öhrström om hennes favorit eko-make. Linda, som bland annat gör Robyns make jobbar framgångsrikt med världskända fotografer och modeller, driver bloggen lindaloves och är dessutom beauty director för Volt Magazine. Som om inte det vore nog, nyligen tillträdde Linda som beauty editor på den svenska utgåvan av Womens Health. Linda gick över till ekologisk makeup för ett antal år sedan och har genom sitt arbete gjort en minst sagt ordentlig scanning av marknaden. Jag blev så klart nyfiken på att testa några av hennes tips och eftersom jag länge varit på jakt efter den perfekta foundation, så föll valet för det första testet naturligt på en av Lindas favoritfoundations – Vapour Atmosphere Luminous Foundation. En stiftfoundation som vunnit massa priser, bland annat Allures Best of Beauty Awards 2013. Och efter en lite längre tids testande kan jag ärligt säga att jag är helt såld. Lätt att jobba med, smälter snabbt in i huden och ger en mycket naturlig look. Genom Vapours websida lyckades jag också träffa rätt vad gäller nyans, för mig passar nr 115 perfekt. Har jag alls några invändningar? Ja, skulle väl vara priset och att den inte går att köpa i Sverige. Tog nästan en månad att få hem och med frakten landade det på lite drygt $60 dollar (foundation kostade $42.00). 

vapour-atmosphere-luminous-foundation-115-swatches

115 är en helt perfekt nyans för mig, syns knappt att den ligger här på halva handen. Trevligt att den kom i ett så snyggt paket också, retligt bara att det skulle ta snudd på en månad. Men ändå, tro mig, så mycket värd att vänta på.

vapour-foundation-best-of-beauty-award-winner

Ingredients - Vapour Atmosphere Luminous Foundation

Organic/Bio Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Organic/Bio Cera Alba (Beeswax), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Silica, Mica, Essential Oils & Natural Fruit Essences, Tocopherol (Natural Vitamin E), Boswellia Carteri (Frankincense) Gum*, Organic/Bio Ocimum Sanctum (Tulsi/Holy Basil) Leaf Extract, Organic/Bio Nelumbo Nucifera (Lotus) Leaf Extract [+/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499)] *Wildcrafted/cultivé dans des conditions naturelles

 

Subscribe to Prisvinnare